Benvinguts!

Ecohortus és fruit dels anys d’experiència en l’àmbit de la promoció i elaboració del Compostatge a petita escala i de l’aplicació d’aquesta tècnica perquè sigui un complement als horts domèstics o els denominats horts urbans.

Conscients que els Residus Orgànics que es generen a les nostres llars o barris s’han de convertir en un valor al propi lloc on es van generar.

El nostre compromís amb el medi ambient de forma professional va començar en el año1996 amb la col·laboració a la Campanya de Promoció del Compostatge Domèstic que va desenvolupar l’ajuntament de Calvià (Mallorca) i no se ha detingut en els més de 12 anys de col·laboració amb les campanyes de l’ONG Amics de la Terra.
En temes com a: Compostatge domèstic, residus, bones pràctiques ambientals a la llar, lluita contra els transgènics i en els últims anys promocionant els horts escolars i horts urbans.

Aquest any 2010 hem volgut fer un pas més en el món de l’ecologia urbana i hem decidit començar aquesta aventura empresarial amb un objectiu molt clar:

Que les persones o col·lectius interessats en fer Compost o tenir un Hort puguin disposar d’un equip de professionals que els permeti resoldre tots els dubtes que pugui tenir al llarg de la seva posada en marxa i que en poc temps disposin d’una autonomia i garantia d’èxit que no el facin abandonar la seva s’avia decisió.

Els que formem Ecohortus desitgem que sempre puguin comptar amb nosaltres com a empresa amiga per poder continuar assessorant-los en els aspectes formatius o com|com a clients satisfets per l’adquisició de qualsevol dels nostres productes.

Darwin va dir: “Les espècies que sobreviuen no són les espècies més fortes, ni les més intel·ligents, sinó aquelles que s’adapten millor als canvis”.
La nostra empresa s’emmarca dins dels moviments que estan a favor de l’agrogeologia i d’ajudar que la sostenibilitat de les ciutats sigui un compromís personal i cooperatiu.